OHL1089-019.jpg

Seminaries

"Ik ben iemand zonder diploma's. Ik heb alles geleerd uit de praktijk." cfr. Johan Cruijff

Readiness to perform 13 okt 2021 

Gezond sporten is op elk niveau gewenst. Belangrijke ingrediënten hiervoor? Gezonde voeding, genoeg drinken en voldoende slaap. Maar wat betekent dat nu voor een kind, een tiener en een volwassen speler of speelster? Dat legde onze sport nutritionist Janne Geers graag uit via dit seminarie. Hier vind je de PPT terug.

Inspiring Coaching 14 mei 2020

Tijdens het tweede seminarie bracht Jan van Loon, Head of Coaching FC Utrecht, een innoverende sessie over de integratie van straatvoetbal principes op wedstrijdvormen tijdens de trainingen.

Utrecht.png
AJAX.png
Janne.jpg

Spelprincipes 16 dec 2020

Hoe herken je spelprincipes tjidens de wedstrijd en hoe integreer je spelprincipes in je trainingen? Jan Versleijen, Technisch Directeur Al-Jazira, geeft je binnen dit seminarie een antwoord.  

Werking bovenbouw 21 dec 2019

Op de kick off meeting van de OHL Regional Academy kregen we de kans om kennis te maken met één van werelds meest gerenomeerde jeugdacademies, namelijk die van AFC Ajax. Edmond Claus, Head of Coaching bovenbouw AFC Ajax, gaf ons inzicht in de werking van de bovenbouw. Helaas mochten we de powerpoint niet delen omwille van eigendomsrechten. De afwezigen hadden ongelijk!