top of page
OHL DNA 11v11: van profiel- naar teamtraining

wo 29 sep.

|

OH Leuven Banqup Academy

OHL DNA 11v11: van profiel- naar teamtraining

Tactisch trainen hoef je niet per se met alle spelers te doen. Dat laat Head of Coach Eddy Vanhemel zien tijdens deze demotraining. Aanvallers krijgen geïsoleerde oefeningen die gaandeweg overgaan in een teamtraining. Achteraf is er ruimte voor vragen en netwerking.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken

Tijd en locatie

29 sep. 2021 19:00 – 21:00

OH Leuven Banqup Academy, Korbeekdamstraat 42, 3050 Oud-Heverlee, België

Over het evenement

Voor de OH Leuven Banqup Academy hebben we een specifiek OHL DNA ontwikkeld. Deze speelstijl is doorvertaald naar wedstrijdsituaties en vervolgens spelprincipes. Hierdoor zijn er spelersprofielen ontstaan waarmee we specifiek aan de slag gaan tijdens profieltrainingen.

Tijdens een profieltraining werken we rond een bepaald thema, specifiek voor een individueel profiel. Deze demotraining staat in het teken van aanvallers. Head of Coaching Eddy Vanhemel en zijn staff starten met een geïsoleerde trainingssetting die gaandeweg overgaat in een teamtraining. Afsluiten doen we met een wedstrijdvorm. Heel de demotraining lang zorgen we voor live monitoring van de fysieke gps-parameters van de spelers. Deze lichten we toe. Achteraf is er ruimte voor vragen en netwerking.

3 key takeaways

  • Om tactisch te trainen heb je niet altijd veel spelers nodig. Je kunt gericht werken om tactische accenten te leggen bij een kleine groep spelers.
  • Je kunt via geïsoleerde oefeningen accenten leggen die uiteindelijk holistisch hun effect zullen hebben. Zo kun je bijvoorbeeld fysieke parameters koppelen aan technische en tactische parameters binnen één trainingsvorm.
  • Een profieltraining kun je eenvoudig vertalen naar een teamtraining.

Deel dit evenement

bottom of page