top of page
OHL1101-012.jpg

De OHL Regional Academy is een samenwerking tussen OH Leuven en meer dan dertig regionale voetbalclubs in Vlaams-Brabant. We willen deze regioclubs ondersteunen bij het verbeteren van hun opleidingsniveau, coaches en spelers. Dat doen we door vooral in te zetten op het delen van onze knowhow en door sterke inhoud aan te bieden.

Exclusieve evenementen

Voor onze regioclubs en hun coaches organiseren we bijvoorbeeld exclusieve seminaries. We nodigen hiervoor bekende gastsprekers van nationaal en internationaal niveau uit. Daarnaast kunnen regioclubs jaarlijks deelnemen aan drie praktische workshops mét een demosessie op het veld. Deze gaan specifiek over bepaalde trainingsthema’s voor jeugdploegen. Zowel onder, - midden, als bovenbouw komen aan bod.

Ondersteuning TVJO's

Met deze samenwerkingen willen ook het beleidsniveau van onze regioclubs ondersteunen. We organiseren bijvoorbeeld TVJO-meetings (technisch verantwoordelijke jeugdopleiding). Daarin helpen we bij het opstellen of verbeteren van een jeugdopleidingsplan. Ook onze specifieke manier van trainen en spelen (OHL-DNA) delen we met de regioclubs.

TOEGANG kennisplatform

Onze regioclubs krijgen toegang tot een speciaal ontwikkeld kennisplatform voor onze OHL Regional Academy. Hierop bundelen we interessante content voor hun jeugdopleiding, zoals een technisch plan of andere nuttige trainingsinhoud. Daarnaast geven we een duidelijk overzicht van de aankomende evenementen.

uitnodiging wedstrijden OH Leuven

Alle regioclubs mogen per seizoen minstens één wedstrijd bijwonen van het eerste elftal. Zij kunnen de wedstrijd beleven in de gezellige Familietribune van het King Power at Den Dreef Stadion.

Vragen?

Contacteer onze OHL Regional Academy coördinator tom.torremans@ohl.be.

Kick off Regional Academy

Kick off Regional Academy

Video afspelen
bottom of page